MS Takı TEK PARÇA Aranıyor Poster Kolye Ace Hukuk Nami Sanji Gedikli Kolye Kolye Dostluk Erkekler Kadınlar Anime Aksesuarları

MS Takı TEK PARÇA Aranıyor Poster Kolye Ace Hukuk Nami Sanji Gedikli Kolye Kolye Dostluk Erkekler Kadınlar Anime Aksesuarları

|

SKU: i22713

₺12.05 ₺9.64

Stok durumu: Stokta var

Ürün açıklaması

kolye Boyutu: 4.5x3.2 cm (1 cm = 0.394in) zincir Lenth: 45 cm ağırlık: 30g
~ tedarikçisi giriş biz kıdemli 6 yıllık tecrübesi ile fabrika tedarikçisi alibaba. mağazamızda ürünlerin Çoğu olduğunu stok. büyük sipariş, daha iyi toplu fiyat, biz daha iyi fiyat sunabilir veya express aracılığıyla ücretsiz kargo bizim düzenli müşteri için. Anything bir mesaj bırakabilirsiniz, biz 12 içinde size cevap verecektir saat. çalışma süresi: Amerika Brezilya (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusya (Moskova GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) İngiltere Fransa (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ geribildirim eğer çok takdir bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı rating yorum bırakın! herhangi bir sorun ile ilk bizimle irtibata lütfen, veya açılış anlaşmazlık veya nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunuz. bizim büyük zevk olacak eğer biz size verebilir heyecanlı Satın Alma deneyimi. biz içtenlikle Uzun Vadeli iş işbirliği başlatmak.

  • Birim Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 20cm x 12cm x 2cm (7.87in x 4.72in x 0.79in)

şartname

  • cinsiyet: Üniseks
  • Kolye Türü: Kolye Kolye
  • Metal Türü: Zamak
  • zincir Tipi: Halat Zincir
  • malzeme: Maden
  • uzunluk: 45cm
  • stil: Moda
  • Model Numarası: YS11442
  • Şekil \ desen: rakam
  • Kolye Boyutu: 4.5x3.2cm
  • öğe Türü: Kolye
  • İnce veya Moda: Moda
  • Weight: 30 g

1 Değerlendirmeler MS Takı TEK PARÇA Aranıyor Poster Kolye Ace Hukuk Nami Sanji Gedikli Kolye Kolye Dostluk Erkekler Kadınlar Anime Aksesuarları

  1. Wowrylit2 – 2017-11-14

    alınan paket annoncés erken dahaki sefere. teşekkürler

    5 / 5

Yorum Yap

İlgili ürünler